Résidence Westenburg - Benschop (Utrecht)

  • Uitgebreid aanbod duurzame vakantiehuizen
  • Unieke locatie aan het water
  • Geniet van stilte en rust

Over het vakantiepark

Op Résidence Westenburg kunt u een vakantiehuis kopen voor eigen gebruik. Daarnaast is er op het park de mogelijkheid om een vakantiehuis te huren voor een langere periode wanneer u voor een langere periode een tijdelijk onderkomen zoekt.

Bekijk verkoopaanbod     Brochure aanvragen

Vakantiehuis kopen

Op Résidence Westenburg kunt u een vakantiehuis kopen met prachtig uitzicht over het polderlandschap en uitgestrekte groene weilanden vlakbij Utrecht. U kunt ervoor kiezen om een vakantiehuis te kopen voor eigen gebruik zodat zelf het hele jaar kunt genieten van een eigen vakantiehuis. Op het park zijn geen faciliteiten aanwezig zodat u puur kunt genieten van de prachtige omgeving. In de buurt van het park liggen mooie wandel- en fietsroutes door de afwisselende landschappen. Daarnaast is Benschop een dorp waar een gezellige sfeer hangt met veel monumentale boerderijen en Utrecht ligt op korte afstand van het park.

Vakantiehuis huren voor een langere periode

Zoekt u een onderkomen voor een langere periode omdat u midden in een verbouwing zit of heeft u een andere reden om tijdelijk een vakantiehuis te huren? Op Résidence Westenburg kunt u een vakantiehuis huren voor een langere periode. Wilt u meer informatie over het huren van een vakantiehuis voor een langere periode? Neem dan geheel vrijblijvend contact op via 088 – 500 2424 of vraag een brochure aan.

Faciliteiten op Résidence Westenburg

Camping Voorzieningen

  • facility.nameHuisdieren op camping welkom
  • facility.nameToiletten

Omgeving / Sfeer

  • facility.nameWaterrijk
Inschrijven voor de nieuwsbrief
Onderwerpen*